Themabijeenkomsten

Het Oncologie Netwerk Zutphen organiseert iedere tweede dinsdag van de maand van 10:00 tot 11:00 een themabijeenkomst bij wijkcentrum “Waterkracht”, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen. Aansluitend is er van 11:30 tot 12:30 de mogelijkheid om met lotgenoten in gesprek te gaan onder leiding van Riemy Mulder, psychosociaal therapeut.

Tijdens deze bijeenkomsten staat er een thema centraal en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De toegang is vrij, evenals het parkeren.

AGENDA

Dinsdag 12 november 2019 – Kanker en emoties
Riemy Mulder, psychosociaal therapeut
Kanker kan je bestaan aan het wankelen brengen. Je toekomst is onzeker geworden. Tijdens de behandeling stond alles in het teken van overleven. Na de behandeling kan de vraag door je hoofd heen spelen: wat heb ik allemaal meegemaakt? Opeens zijn er allemaal gevoelens en emoties bv. : angst, boosheid, verdriet, machteloosheid, paniek, somberheid. Tijdens de themabijeenkomst bespreekt Riemy Mulder de verschillende emoties die zij in haar praktijk als psychosociaal therapeut tegenkomt en kunnen ervaringen gedeeld worden.

Dinsdag 10 december 2019 – Kanker, rouw en verlies
Janet Molewijk, verlies- en rouwbegeleider